Vippi ilman luottotietoja

Meillä kaikilla on ollut tilanne, jossa akuutti rahapula tulee aivan yllättäen. Sama päteen kaikkiin ihmisiin riippumatta varallisuudesta. Ihmiset, jotka ovat menettäneet luottotietonsa, ovat usein ylipääsemättömien ongelmien edessä. Auttaaksemme näitä ihmisiä me Edullinenpikavippi palvelussa olemme kehittämässä uudenlaista vippiä. Vippiä ihmisille, joiden luottotiedot ovat menneet.

Normaalista vipistä poiketen vippi myönnetään ihmisille, joiden luottotiedot eivät ole puhtaat syystä tai toisesta. Luottotietojen menetyksen taustalla on usein ollut ihmisestä itsestään riippumattomia ongelmia, jotka ovat syystä tai toisesta kasaantuneet. Vippiä luottotiedottomille myönnetään ihmisille joilla ei ole luottotiedot kunnossa.

Miksi myöntää vippiä ihmisille, jotka eivät maksa velkojaan

Vippiä luottotiedottomalle palvelussa Edullinenpikavippi palvelu ei toimi vipin myöntäjänä vaan yksityiset ihmiset. Luoton antaa yleensä ihminen, joka on ollut itse samalaisessa tilanteessa, mutta on onnistunut palauttamaan luottotietonsa. Tällöin kynnys maksujen maksamatta jättämiselle on oleellisesti suurempi kuin yritykselle.

Tällä hetkellä luomme verkostoa ihmisistä, jotka ovat valmiita myöntämään luottoa myös luottotiedottomille. Kun verkostomme on riittävän suuri, aloitamme luottojen välityksen. Emme peri tästä provisiota, joten luoton antaja ja luoton ottaja kohtaavat toisensa ilman turhia välikäsiä.